haska

9 mart.

mucenicii. am avut asa un feeling ca trebuie sa merg cu ingrid la liturghie. nu mai fusesem de mult. cumva, as vrea sa nu mai aiba frica aia de intrat in biserica/de preoti. cumva mi-ar placea sa aiba mai multa cunoastere decat mine.

este o biserica cu pereti destul de verzi si cu sfinti intr-un mood vesel. i-a cercetat si i-au placut. a intrebat daca nu exista si o biserica cu pereti roz..apoi a gasit roz in aripile ingerilor si in tot felul de volute. apoi a crezut ca trebuie sa fie ceva magie in altar…apoi s-a gandit ca e momentul sa-i ceara lu’ Doamne-Doamne o surioara. 🙂

apoi am aprins lumanari pentru toti. s-a gandit sa-i aprinda si Elinei (din Fairytopia, adik 😀 ) dar a renuntat intr-un final.

i-au placut mucenicii moldovinesti mai mult (taxu happy, deci).

  ah! si am facut haska …haska e un obicei delicios al copilariei mele, cand stateam toti copiii clanului(vreo 10) insirati pe récamierul din camera lu’ maia, cu gurile cascate si gata-gata sa inhatam bucata de halvita pe care ne-o flutura tata pe sub nas, agatata fiind cu sfoara de sucitor (aka shtzala). era asa o distractie. copii multi adunati la un loc au farmecul lor…dar am crescut cu totii.

  in seara asta am facut un reload de haska chiar daca, de data asta, nu a fost decat un copil:ingrid, acompaniata de elena – pentru a-i da macar senzatia de concurenta. evident ca a prins ea prima haska si a primit bani pentru asta 🙂

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat: