axa diplomatica fusta-pantaloni

4 mai

e in gradinita de 5 ani si in tot acest timp nu s-a dus niciodata imbracata in pantaloni. chiar si pe gerul cel mai mare aveam fusta de schimb. azi,  minune! si-a pus niste blugi skinny, o rochie petrecuta pe deasupra si o pereche de balerini. very fashionable!

ma intreb ce o sa zica A. stii, si ea poarta doar rochii si fuste. dar R & R poarta numai pantaloni. si eu sunt prietena cu toate.

un motiv bun, zic!

Un răspuns sa “axa diplomatica fusta-pantaloni”

  1. Cards of Joy mai 5, 2010 la 9:38 am #

    Am vrea ca toti copiii sa fie la fel ca cea mica, fericiti si inconjurati de dragoste! 🙂 In acest sens, noi am incercat sa intindem o mana de ajutor unor copii talentati, asa ca am lansat campania Cards of Joy. Vrem sa trimitem zece copii care iubesc pictura, dar lipsiti de posibilitati financiare pentru a-si cultiva talentul, intr-o tabara de creatie. Cum pot fi ajutati: tot ce trebuie sa faceti este o mica fapta buna, pe care apoi sa o descrieti pe http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/ . Astfel, la 250 de gesturi frumoase inscrise pe site, un copil va pleca in tabara.

    Speram sa gasiti un pic de timp sa descrieti o fapta buna pe site, ca sa putem face o bucurie copiilor! Va puteti incuraja si prietenii sa continue lantul de fapte bune inceput de dvs, transmitandu-le codul unic primit de inregistrare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: